Свещник Въртележка -Северен елен-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
стъкло и метал
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
sklad-pocet:
2
бр

Добре дошли в Caseland.bg - мястото, където може да намерите различни декоративни елементи за вашия дом! В тази статия ще ви представим нашият Свещник Въртележка - Северен елен с диаметър 16 см, който е перфектният декоративен елемент, който ще придаде изисканост и уют на вашето жилище.

Свещникът Въртележка - Северен елен е изработен от висококачествени материали и е с прекрасен дизайн, който ще впечатли всеки гост. Той е във формата на красива метална конструкция с дръжки и куки, която може да се завърти. Красивият северен елен, декориращ свещника, е символ на здраве и мъдрост, които са важни за всяко домакинство.

Свещникът Въртележка - Северен елен е подходящ за всички стаи в дома ви - може да го поставите на масата в хола, на нощната шкафче в спалнята или на балкончето, за да придадете уютна атмосфера. Нека свещта пламне в него и да създаде уникален ефект на въртене на конструкцията, която ще озари вашия дом и ще придаде на всяка стая усещане за природата и уюта на дома.

В Caseland.bg ние предлагаме нашите клиенти изискани декоративни елементи от висококачествени материали, които са перфектни за всяка стая в дома ви. Свещникът Въртележка - Северен елен е един от тези елементи, който ще привлича погледите на гостите ви и ще добави изисканост и уют на вашето жилище. Очакваме вашата поръчка и ви гарантираме, че няма да останете разочаровани от красивия и уникален свещник Въртележка - Северен елен!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >