Свещник Въртележка,Слон-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
3
бр

Свещникът Въртележка "Слон-16cm" от Caseland.bg е перфектното допълнение към вашия дом, което ще внесе стил и уют във вашата домашна обстановка.

Този свещник има уникален дизайн, който наподобява слон и ще привлече вниманието на всички ваши гости. Създаден е от висококачествен материал, който го прави здрав и устойчив на износване. Той е идеален за поставяне в хола, спалнята или дори на работния ви бюро.

Въртележката на този свещник е изключително практична и удобна. Тя позволява на свещта да се върти, когато свети, като създава уникални игри на светлината и сянката. Освен това, свещникът Въртележка "Слон-16cm" може да бъде използван с различни размери свещи, което го прави изключително универсален и подходящ за всяка домашна обстановка.

Този свещник е перфектен подарък за ваш близък или приятел, който обича животните и нестандартните декорации. Направете го част от декорацията на ваш дом или го подарете на ваш любим човек и му подарете нещо изискано и уникално.

Заповядайте на Caseland.bg и поръчайте свещникът Въртележка "Слон-16cm" още днес. Той е перфектният начин да добавите стил и уют във вашата домашна обстановка и да зарадвате вашите близки с нещо изключително и практично.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >