Свещник Въртележка,Цветето на живота-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
Материал:
стъкло и метал
sklad-pocet:
2
бр

Добре дошли в интернет магазин Caseland.bg - вашият дом за красота и елегантност! В тази статия ще ви представим два изискани декоративни елемента, които ще превърнат вашия дом в оазис на спокойствие и уют - Свещник Въртележка с Цветето на живота с диаметър 16 см.

Свещникът Въртележка е уникален продукт, който ще добави нотка на стил и романтика във вашия дом. Изработен е от висококачествен метал и има красив дизайн, който ще привлече вниманието на всички гости. Свещникът Въртележка е идеален за всяка стая във вашия дом - може да го поставите на масата в хола, на нощната шкафче в спалнята или на балкончето, за да създадете уютна и романтична атмосфера. Нека свещта пламне в него и да създаде уникален ефект на въртене на конструкцията, която ще зарадва всички, които я видят.

Цветето на живота е красив и изискан декоративен елемент, който може да превърне всяко пространство в уютен и стилен дом. То е изработено от висококачествени материали и има уникален дизайн, който наподобява красиво цвете. Цветето на живота е с диаметър 16 см, което го прави перфектното допълнение към всяка стая във вашия дом - от хола и спалнята, до офиса и детската стая. Можете да го поставите на масата или на полицата и да се наслаждавате на красотата и изяществото му.

В Caseland.bg сме горди, че предлагаме нашите клиенти изискани декоративни елементи от висококачествени материали, които са перфектни за всеки интериор. Ние знаем, че домът е мястото, където прекарвате повечето време и затова е важно да бъде красив, уютен и изискан.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >