Свещник Въртележка - Лунна фея-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
стъкло и метал
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
sklad-pocet:
5
бр

Добре дошли в интернет магазин Caseland.bg - мястото, където можете да откриете най-изисканите декоративни елементи за вашия дом! В тази статия ще се фокусираме върху Свещник Въртележка-Лунна фея с диаметър 16 см - изключително красив и уникален декоративен елемент, който ще добави на вашия дом магическо настроение.

Свещникът Въртележка-Лунна фея е перфектният избор за всеки, който търси да придаде на вашия дом мистериозен и елегантен вид. Изработен е от висококачествени материали и има красив дизайн, който го прави перфектното допълнение към вашия интериор. Свещникът Въртележка-Лунна фея е във формата на красива метална конструкция с дръжки и куки, която може да се завърти. Той има уникален дизайн, който го прави идеален за използване като фокусен елемент във вашия дом. Декориран е с магическа лунна фея, която придава на свещника мистериозен и елегантен вид.

Свещникът Въртележка-Лунна фея е перфектен за всяка стая във вашия дом - може да го поставите на масата в хола, на нощната шкафче в спалнята или на балкончето, за да създадете мистериозна атмосфера. Нека свещта пламне в него и да създаде уникален ефект на въртене на конструкцията, която ще зарадва всички, които я видят.

В Caseland.bg сме горди, че предлагаме нашите клиенти изискани декоративни елементи от висококачествени материали, които са перфектни за всеки интериор. Ние знаем, че домът е мястото, където прекарвате повечето време и затова е важно да бъде красив, уютен и изискан.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >