Свещник Въртележка,Фея-16cm

цена
19,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
23,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
стъкло и метал
Описание:
Качествена декорация, произведена в Германия, която се вписва във всеки дом. Когато чаената свещ е запалена, температурата на свещта кара върха да се върти, създавайки красива и релаксираща атмосфера.
sklad-pocet:
5
бр

Ако търсите нещо магично и елегантно, което да подобри визията на вашето жилище или офис, Свещникът с въртележка и Фея е перфектният избор за вас. Този прекрасен свещник е идеалният аксесоар, който може да превърне всеки момент в едно изцяло ново изживяване.

Изработен от висококачествени материали, този свещник се отличава с дълготрайността и здравината си. Неговата изящна въртележка, в комбинация със стилната Фея, придават на продукта уникален и романтичен вид, който ще ви осигури незабравима атмосфера.

Този свещник е идеален за всякакъв тип интериор и е перфектният подарък за любимия човек, семейство или приятел. Неговата магическа визия ще придаде на всяко пространство доза на съня и вълшебство.

Поръчайте своя свещник с въртележка и Фея от интернет магазина Caseland.bg и възползвайте се от нашите изгодни цени и бърза доставка. Ние ви гарантираме качеството на продукта и сме сигурни, че той ще се превърне в любимия аксесоар на вашето жилище или офис.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >