Силиконова LED лента (5м) с управление чрез дистанционно

цена
33,25 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
39,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
9826
Гаранция:
24 месеца
Водоустойчивост:
IP65
Възможност за управление чрез приложението:
Да (в инструкциите)
Инструкции, включени в пакета::
Да (английски)
Максимална дължина:
sklad-pocet:
2
бр

Силиконова LED лента (5м) с управление чрез дистанционно

В областта на модерното осветление не е лесно да се намери продукт, който съчетава иновация, производителност и естетика толкова перфектно, колкото силиконовата LED лента с контролер. Този изключителен продукт носи безброй възможности и технически детайли във вашия дом, което го прави абсолютен връх на пазара.

Първият важен елемент е самият материал. Силиконовото покритие на LED лентата я предпазва от прах, влага и механични повреди. Това означава, че можете да използвате тази каишка както на закрито, така и на открито, без да се притеснявате за повреда. Силиконовият материал също значително увеличава живота на лентата, което е важно, ако търсите постоянна и надеждна светлина.

Друг технически скъпоценен камък е неговата светлинна мощност. Благодарение на усъвършенстваната LED технология, тази лента постига ярко и интензивно осветление, което може лесно да се регулира според вашите предпочитания. Контролерът, включен в пакета, ви позволява бързо и прецизно да регулирате интензитета на светлината, да променяте цветовете и дори да създавате динамични ефекти.

Но това не е всичко!

Когато погледнем техническите подробности, силиконовата LED лента не спира да ни изненадва с възможностите си. Той е енергоспестяващ, което означава, че дори при продължителна работа не представлява значително натоварване за вашата електрическа мрежа. Той има дълъг живот на LED, което означава, че не е нужно да се притеснявате за чести смени.

Като цяло, силиконовата LED лента с контролер е техническо чудо, което комбинира качество, производителност и естетика в един продукт. Ако търсите осветление, което ви позволява да настройвате творчески атмосферата във вашия дом, като същевременно предлага висока надеждност и технически детайли от най-високо ниво, тогава тази лента е опция, която трябва да обмислите. Осветете света си със силиконова LED лента и се насладете на модерното осветление в пълната му красота.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Умен дом > LED осветление > Силиконова LED лента (5м) с управление чрез дистанционно
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >