LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт - Бял

цена
49,08 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
58,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
351
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт - Бял

Проектор на Звездното Небе: Този проектор на звездното небе предлага седем впечатляващи ефекти на галактики и няколко мигащи зелени звезди, които превръщат всяка стая в магичен космически свят.

Скоростта на проекцията е регулируема, като предлага богати и разнообразни цветови комбинации. Благодарение на въртящата се глава на астронавта на 360 градуса, лесно можете да настроите желания ъгъл на проекция, което увеличава общото визуално изживяване.

Проекторът може да се проектира на стена или таван, създавайки в стаята атмосфера на спокойствие и романтика, идеална за релаксация и почивка.

Дистанционно Управление: Предоставено с проектора, дистанционното управление позволява лесно включване и изключване на полярните сияния и звездното небе, регулиране на яркостта и смяна на светлинния режим. Управлението е интуитивно и лесно за разбиране. Проекторът така може да се използва като осветление за спалнята, където можете да адаптирате ефекта на проекцията към вашите представи и да го изключите преди сън без нужда да ставате.

Уникален Вид и Дизайн: Дизайнът на проектора във формата на астронавт отразява галактическата тема, предлага фантастични визуални ефекти и създава усещането, че сте част от далечна галактика. Освен това, разширява мисленето на любителите на космоса и увеличава въображението на феновете на космоса. Неговата компактна и преносима конструкция позволява да изпитате вълнението от космическите чудеса по всяко време и навсякъде.

Подходящ за Много Поводи: Проекторът е идеален за използване в спални, дневни стаи, игрални стаи, домашни кина или дори в колата. Той е чудесен за срещи на Свети Валентин, Коледа, сватби и партита. Може също така да служи като фон за живи излъчвания в социалните медии, за да направи атмосферата по-интересна. Проекторът е подходящ и за медитация благодарение на меката светлина, която позволява дълбока релаксация.

Перфектен Подарък: Проекторът на звездното небе е идеалният подарък за вашите близки, деца или приятели. Може да служи не само като проектор, но и като нощна лампа в спалнята, осигурявайки успокояваща атмосфера и улеснявайки заспиването.

Спецификации:

  • Материали: ABS, PC, PVC 
  • Цвят: Черен 
  • Цветове на светлината: Червено, синьо, зелено, точково зелено светлина
  • Мощност на зелената точкова светлина: По-малко от 1MW 
  • Консумация на енергия: 7-10 W 
  • Захранване: USB DC5V/2A 
  • Работна температура: -20°C до 40°C 
  • Проекционна площ: 95 квадратни фута (приблизително 10㎡) 
  • Обхват на дистанционното управление: <5 метра

Съдържание на Пакета:

1x Проектор Астронавт 1x Дистанционно Управление 1x USB DC Кабел 1x Ръководство за Употреба

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Умен дом > LED осветление > LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт - Бял
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >