LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт

цена
49,08 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
58,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
351
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт

Нашите иновативни звездни проектори представляват най-новия модел от 2024 година, който е лесен за управление и отлично подходящ за различни поводи. Служи не само като звезден проектор, но и като нощна лампа или забавна играчка.

Сред спецификациите се откроява комбинацията от материали ABS, PC и емайл, което му придава устойчивост и естетически вид в сребърен цвят. Проекторът е оборудван с лазер с вълнова дължина 532nm и LED диоди с мощност до 6W, което гарантира ефективна и качествена проекция. Управлението на проектора може да се извършва както дистанционно, така и чрез бутон на самото устройство, като обхватът на дистанционното управление е до 8 метра.

Проекторът е предназначен за употреба в интериор с захранване 100–240V-50/60Hz 0,5A и работен вход 5V/1A. Размерите на проектора са 85 мм x 76 мм x 125 мм и е проектиран да работи в температурен диапазон от –10° до 45° Целзий.

Проекционните режими предлагат широк спектър от визуални ефекти, включително Блестяща Млечна пътека, Цветна глазура, Спяща мъгла и Дим от лотос.

Благодарение на дистанционното управление и таймера, потребителите могат лесно да адаптират модела, яркостта, скоростта на въртене и общия ефект на проекцията според своите предпочитания.Ъгълът на проекция е регулируем, което позволява гъвкаво използване на проектора не само като декорация, но и за проекция на галактики.

Комплектът включва проектор, многофункционално дистанционно управление и USB захранващ кабел.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Умен дом > LED осветление > LED проектор Nebula на нощно небе, полярни сияния и звезди, Австронавт
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >