RK Cast K858 - Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Размер:
61 x 39 x 14mm
Инструкции за свързване:
1- Свържете устройството към HDMI порта на телевизора. 2- Свържете USB кабела към устройството чрез външния USB порт. 3- Настройте телевизора на правилния HDMI вход. 4- Включете функцията за отразяване на екрана на мобилното си устройство и се свържете с AnyCast.
Подкрепя :
Android, IOS, Windows и MAC OS
Видеоформат:
AVI, VOB, FLV, ASF, WMV, MPEG-4, RM/RMVB, TP
Аудиоформат:
MP3, WAV, FLAC
ЦПУ:
RK3036
Максимална разделителна способност:
1080P Full HD
Тегло:
24g
sklad-pocet:
0
бр

RK Cast K858 - Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

Добре дошли в интернет магазинът caseland.bg, където може да намерите най-новите и иновативни продукти за вашия дом и офис. Ако търсите устройство, което да ви помогне да свържете безжично вашите устройства към телевизора или монитора, представяме ви RK Cast K858 - безжичен адаптер за пренос на изображения и звук.

RK Cast K858 е съвместим с всички устройства, работещи с Android, iOS и Windows операционни системи и осигурява безжичен пренос на изображения и звук от вашия мобилен телефон, таблет, лаптоп или компютър на телевизора или монитора. Само с едно натискане на бутона можете да свържете вашите устройства и да гледате любимите си филми, да играете игри или да презентирате своята работа на голям екран.

RK Cast K858 е лесен за инсталиране и използване. Само свържете адаптера към HDMI порта на телевизора или монитора и захранванващия USB кабел, който е включен в комплекта. След това свържете вашето устройство към адаптера чрез WiFi и готово - можете да се насладите на безжичен пренос на изображения и звук във висока резолюция.

RK Cast K858 има компактен дизайн, който го прави лесен за пренасяне и използване, където и да отидете. С него можете да покажете презентации в офиса, да гледате филми на път или да играете игри с приятелите вкъщи.

Купувайки RK Cast K858 от интернет магазинът caseland.bg, вие получавате гарантирано качество и бърза доставка до вашето място на живеене. Също така, ние предлагаме 14-дневен период на връщане на продукта, ако не сте напълно удовлетворени от него.

Не се колебайте да се възползвате от това удобно и лесно за използване устройство за свързване на вашите устройства с телевизора или монитора.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Смарт ТВ аксесоари > RK Cast K858 - Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти