Google Chromecast - безжичен HDMI адаптер за споделяне на екран

цена
30,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,3 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

 

 

 

Google Chromecast - безжичен HDMI адаптер за споделяне на екран

Google Chromecast - безжичен HDMI адаптер за споделяне на екран е устройство, което може да превърне вашия обикновен телевизор в "умен" телевизор, който можете да контролирате чрез умни устройства като мобилни телефони, таблети, компютри и т.н.

  • стриймване в Full HD качество
  • лесна и бърза инсталация
  • възможност за гласово управление
  • поддържани операционни системи: Android, iOS, Mac и Windows

Как работи

Просто седнете пред телевизора, включете умния си телефон, компютър, лаптоп или таблет и с няколко клика възпроизведете на голям екран какъвто и да е съдържание, достъпно в интернет или във вашето устройство - например видеоклипове от YouTube или може би да споделите своя дисплей или да гледате филми от вашия диск.

Определено ще оцените, че всеки от членовете на вашето семейство или приятелите, които ви посещават, може да стриймват, в зависимост от това кой е свързан с вашия Wi-Fi.

Инсталация

Свържете го към телевизора чрез HDMI конектор, свържете го към захранването чрез кабел micro USB и след това извършете проста начална настройка чрез умното си устройство.

Ключови характеристики

Устройство за лесно и бързо стриймване на съдържание от различни устройства на голям екран на телевизора. Компактен дизайн. Поддръжка на Full HD (1080p при 60 fps). Двойна Wi-Fi 2,4 и 5 GHz. HDMI и micro USB интерфейси. Поддържани операционни системи: Android, iOS, Mac и Windows.

Изисквания

-Телевизор с HDMI конектор -Wi-Fi мрежа -Устройство, което поддържа Wi-Fi за възможно стриймване

Описание на продукта:

Google Chromecast е безжичен HDMI продукт

С Google Chromecast може да стриймвате всеки видеоклип, музика или друго съдържание, което ви харесва, като го избирате директно от мобилното си устройство или компютъра. С помощта на гласови команди можете да контролирате Chromecast, докато седите удобно на дивана си и гледате своята любима телевизионна програма.

Google Chromecast е съвместим с всички устройства, които поддържат Wi-Fi и HDMI, включително смартфони, таблети, лаптопи и десктоп компютри. Това означава, че можете да го използвате във всяка стая в дома си и да го свържете към всеки телевизор с HDMI порт.

Google Chromecast е изключително лесен за инсталиране и използване. След като го свържете към телевизора и го включите към електрическата мрежа, можете да го настроите бързо и лесно чрез приложението Google Home, което можете да изтеглите безплатно от Google Play Store или App Store.

С Google Chromecast ще можете да се наслаждавате на голям екран и висококачествен звук на всяко съдържание, което гледате. Това е идеалното решение за тези, които обичат да гледат своите любими филми, сериали и видеоклипове на голям екран.

Краен резултат

Google Chromecast е отличен начин да превърнете обикновената си телевизия в умна телевизия, която можете да контролирате от своето мобилно устройство или компютър. Това е удобно и лесно решение за стриймване на всяко съдържание, което желаете, без да се налага да инвестирате в нова телевизия.

С Google Chromecast можете да се наслаждавате на качественото стриймване на Full HD видео, контролирано от гласови команди и с лесна инсталация. Той е съвместим с всички устройства, които поддържат Wi-Fi и HDMI, и е много лесен за употреба.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти