Адаптер 3в1 към HDMI 2м

цена
26,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
31,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
2654
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

В Caseland.bg предлагаме универсален адаптер 3в1 към HDMI с дължина 2 метра, който е идеалното решение за разширяване на вашите възможности за свързване. Този многофункционален адаптер е проектиран за лесно и удобно споделяне на съдържание от вашия мобилен телефон, лаптоп или таблет на по-големи HDMI съвместими екрани, като телевизори, монитори или проектори.

С този адаптер 3в1 можете лесно и ефективно да представяте вашите презентации, снимки, видеоклипове или да стриймвате филми и сериали на голям екран, всичко това с кристално чисто изображение и звук благодарение на поддръжката на висока резолюция до 4K. Благодарение на универсалната съвместимост с различни устройства, този адаптер е идеален аксесоар както за лична, така и за професионална употреба.

Дизайнът на адаптера е здрав и елегантен, с дълъг и гъвкав кабел, който осигурява лесно свързване дори в ситуации, когато HDMI портът е по-трудно достъпен. Конекторите са проектирани за максимална издръжливост и надеждност на свързването, така че можете да очаквате, че адаптерът ще ви служи дългосрочно без проблеми.

Адаптерът 3в1 за HDMI с дължина 2 метра е наличен на Caseland.bg и готов за изпращане. Добавете този незаменим аксесоар към вашата електронна екипировка и се наслаждавайте на удобството и гъвкавостта, които ви предоставя свързването с големи екрани

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти