AnyCast-HDMI M4 Plus-Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

цена
24,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Инструкции за свързване:
1- Свържете устройството към HDMI порта на телевизора. 2- Свържете USB кабела към устройството чрез външния USB порт. 3- Настройте телевизора на правилния HDMI вход. 4- Включете функцията за отразяване на екрана на мобилното си устройство и се свържете с AnyCast.
Подкрепя :
Android, IOS, Windows и MAC OS
Интерфейс:
1 x HDMI port, 1 x USB port
Видеоизход:
HDMI 1.3
Видеоформат:
AVI, VOB, FLV, ASF, WMV, MPEG-4, RM/RMVB, TP
Аудиоформат:
MP3, WAV, FLAC
ЦПУ:
1.2Ghz
Вътрешна флаш памет (RAM):
128mb
Максимална разделителна способност:
1080P
Тегло:
20g
sklad-pocet:
5
бр

 

 

 

Anycast HDMI M4 Plus: Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

Anycast HDMI M4 Plus е безжичен адаптер за пренос на изображения и звук от мобилно устройство към телевизионен екран. С връзка чрез Wi-Fi вече няма нужда от кабели и лесно можете да споделяте съдържание от вашия телефон, таблет или компютър на голям екран.

Адаптерът е съвместим с всички устройства с операционни системи Android и iOS и ви позволява да стриймвате филми, телевизионни предавания, музика, снимки и много други. Инсталацията е лесна - нужно е само да свържете адаптера към HDMI порта на вашия телевизор и да го свържете към източника на захранване. След това се свързвате лесно към Wi-Fi мрежата и можете да започнете да споделяте съдържанието си.

В допълнение Anycast HDMI M4 Plus предлага високо качество на звука и изображението и поддържа високо разделителност до 1080p. Това означава, че можете да се насладите на жив и реалистичен опит при гледането на съдържанието си на голям екран.

В крайна сметка, Anycast HDMI M4 Plus е идеалният безжичен адаптер за тези, които искат лесно и удобно да споделят съдържанието си от мобилното си устройство на телевизионния екран. С лесната инсталация и съвместимостта с всички устройства можете да получите страхотен опит при гледането на съдържание на голям екран.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Смарт ТВ аксесоари > AnyCast-HDMI M4 Plus-Безжичен адаптер за пренос на изображения и звук

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти