Метален кабел с Lightning за iPhone - Сребрист, 3м

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
5
бр

Метален кабел с Lightning за iPhone - Сребрист, 3м

 

 

 

 

Представяме ви стилен и здрав метален кабел с Lightning за вашия iPhone - перфектното допълнение към вашата техника. Този кабел е дълъг 3 метра, което ви дава свободата да зареждате и синхронизирате вашето устройство от разстояние, без да трябва да бъдете прекъсвани по средата на процеса.

Металната конструкция на кабела гарантира устойчивост и издръжливост на употреба, докато същевременно осигурява бързо и ефективно зареждане. Изработен е от висококачествени материали, като се отличава с метален корпус, който е устойчив на надрасквания и корозия. Кабелът е в сребрист цвят, който се вписва перфектно във вашия стил и е идеален за употреба у дома, в офиса или когато пътувате. Този метален кабел с Lightning за iPhone е съвместим с мобилни устройства Apple и осигурява висококачествена връзка между устройството и зарядното устройство или компютър. С високата си скорост на зареждане от 2.4A, този кабел е перфектният избор за бързо и ефективно зареждане на вашето iPhone. Ако търсите издръжлив и стилен кабел за зареждане на вашеия iPhone, този метален кабел с Lightning е точно за вас. С него ще можете да зареждате и синхронизирате вашето устройство със самочувствие и увереност в неговото качество. Включващ 3-метров кабел в сребрист цвят, той е перфектното допълнение към вашата колекция от аксесоари за мобилни устройства. С удължената му дължина от 3 метра, този метален кабел с Lightning за iPhone е перфектният избор за всички, които търсят гъвкавост и свобода на движение при зареждане на своето устройство. Той е изработен от здрава метална конструкция, която го прави издръжлив на усуквания и надрасквания. Също така, този кабел има златисто покритие, което му придава елегантен и модерен вид.

 

 

 

Този кабел поддържа зареждане с максимална скорост от 2,4А и е съвместим с всички мобилни устройства на Apple с порт Lightning, включително iPhone, iPad и iPod. Конекторът USB-A позволява лесно свързване с компютри, зарядни устройства и други устройства, които имат USB порт. С металния кабел за зареждане на iPhone на Swissten ще можете да зареждате бързо и ефективно своето устройство, без да се притеснявате за неговата издръжливост и качество.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти