Метален кабел с Lightning за iPhone - Златист, 3м

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
3
бр

Метален кабел с Lightning за iPhone - Златист, 3м

 

 

 

 

Ако търсите здрав и надежден кабел за зареждане на вашия iPhone, този метален кабел с Lightning на Swissten е перфектният избор за вас. Той е с дължина 3 метра и златист цвят, който го прави стилно допълнение към вашия телефон.

Този кабел е изработен от висококачествени материали, включително метал и найлон, които го правят устойчив на износване и късания. Също така има възможност за бързо зареждане с максимален изход от 2.4А, което го прави идеален за бързото зареждане на вашето устройство. Кабелът също така е съвместим с различни модели iPhone и iPad, което го прави универсален и удобен за използване за множество мобилни устройства на Apple. Късите и неподвижни кабели са вече миналото. С този дълъг метален кабел вие никога няма да се нуждаете от повече дължина за зареждане на вашия iPhone или iPad. Колко често сте били в ситуацията, в която батерията на вашето iPhone умира в най-неподходящия момент? Забравете за тези проблеми с металния кабел за зареждане на Swissten. Този кабел е изработен от висококачествени материали, включително метална обвивка, която му придава здравина и устойчивост на износване. Той е снабден с конектор Lightning, който позволява бързо и лесно зареждане на вашия iPhone. Кабелът за зареждане на Swissten има дължина от 3 метра, което го прави перфектен за употреба в офиса, в колата или в домашни условия. Той е наличен в златист цвят, който придава елегантен и стилен вид на кабела, който ще се вписва перфектно във вашия животен стил. Кабелът е съвместим с всички мобилни устройства с конектор Lightning, включително iPhone, iPad и iPod. С неговата висока скорост на зареждане до 2,4 A, можете да бъдете сигурни, че вашето устройство ще бъде заредено бързо и лесно.

 

 

 

Не изпадайте в стрес, когато батерията на вашето iPhone е на изчерпване. С металния кабел за зареждане на Swissten можете да бъдете сигурни, че вашето устройство ще бъде заредено бързо и ефективно. Купете си един днес и се насладете на пълна свобода и удобство, където и да сте.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти