Метален кабел с Lightning за iPhone - Червен, 3м

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
4
бр

Метален кабел с Lightning за iPhone - Червен, 3м

 

 

 

 

Искате ли да ви предстим един кабел, който ще задоволи всички ваши нужди за бързо и ефективно зареждане на вашето iPhone устройство? Нека ви представим металния кабел с Lightning за iPhone в прекрасния червен цвят.

Този кабел е дълъг 3 метра, което го прави идеален за употреба у дома, в офиса или докато пътувате. Изработен от метал, този кабел е устойчив на надраскване и надежден за дългосрочна употреба. Съвместим с всички устройства на Apple, този кабел ще ви осигури бързо и сигурно зареждане на вашето iPhone, когато ви е необходимо. Равният му дизайн го прави удобен за употреба, без да се объркват кабелите и без да ви пречи да използвате устройството си, докато е свързано. Така че, ако търсите качествен кабел за зареждане на вашето iPhone, металният кабел с Lightning е идеалният избор за вас. Поръчайте го днес и се наслаждавайте на бързо и ефективно зареждане на вашето устройство! С този метален кабел с Lightning за iPhone вече няма да се притеснявате за износване и прекъсване на кабелите. Изработен от висококачествени материали, този кабел е не само здрав и издръжлив, но и елегантен и стилен. С дължина от 3 метра, този кабел ще ви позволи да зареждате и синхронизирате вашето iPhone отдалечено, без да се притеснявате за ограниченията на късите кабели. Красивият червен цвят придава на кабела модерен и стилен вид, който ще впечатли всеки. Този кабел с Lightning за iPhone е съвместим с мобилни устройства на Apple и има USB вход за зареждане и свързване с компютър. С максимален ток от 2.4A, този кабел осигурява бързо зареждане на вашето устройство.

 

 

 

Ако търсите здрав, издръжлив и елегантен кабел за вашия iPhone, този метален кабел с Lightning на 3 метра в червен цвят е перфектният избор за вас!

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти