Метален кабел с Lightning за iPhone - Черен, 3м

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
3m
sklad-pocet:
6
бр

Метален кабел с Lightning за iPhone - Черен, 3м

 

 

 

 

Металните кабели с Lightning конектор на iPhone са много издръжливи и удобни за зареждане на вашето устройство. Те предлагат бързо и сигурно зареждане на вашия iPhone, а 3 метровата дължина ви дава свободата да зареждате дори на по-големи разстояния от контакта.

Този кабел на Swissten е изработен от висококачествена метална сплав, която го прави здрав и устойчив на износване. Черният цвят му придава модерен и стилен вид, който ще отговаря на вашите нужди. И също така, той е съвместим с всички мобилни устройства Apple, които използват Lightning конектор. Не се занимавайте с кабели, които се наранят лесно. Изберете металния кабел с Lightning конектор за iPhone и се насладете на бързото и сигурно зареждане на вашия телефон.Когато търсите бърз и надежден начин да заредите своя iPhone, този метален кабел с Lightning на Swissten е идеалното решение. С дължина от 3 метра, той ви позволява да зареждате устройството си, докато се движите свободно по стаята или офиса. Кабелът е изработен от здрави материали, включително метална конструкция, което го прави изключително издръжлив и устойчив на надрасквания. Този метален кабел с Lightning на Swissten има вградена защита срещу прегряване и късо съединение, което го прави безопасен за използване и защитава вашия iPhone от вредни ефекти. Кабелът е съвместим с всички мобилни устройства на Apple, които използват Lightning порт за зареждане и синхронизация.

 

 

 

С този кабел можете да зареждате своя iPhone в дома, офиса или на път, където и да сте. Кабелът е лесен за съхранение и пренасяне благодарение на дължината и здравата му конструкция. Ако търсите надежден и издръжлив кабел за зареждане на своя iPhone, този метален кабел с Lightning на Swissten е перфектният избор за вас.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти