Елегантни безжични слушалки LKD 550 - Червени

цена
30,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,3 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
Управление на слушалките:
Да
Версия на Bluetooth:
4.2
време за зареждане:
3h
Живот на батерията при активна употреба:
5-6h
Микрофон:
Да
Обхват на Bluetooth:
10m
sklad-pocet:
1
бр

Елегантни безжични слушалки LKD 550 - Червени

Ако сте в търсене на елегантни безжични слушалки, LKD 550 в червен цвят може да бъде перфектният избор за вас. Тези слушалки предлагат качествен звук и удобство, което прави тяхното използване приятно за вас.

Слушалките LKD 550 в червен цвят ще добавят стил и изисканост към вашето ежедневие. Безжичната им функционалност ви позволява да се движите свободно, като не се налага да се притеснявате за кабелите и възможни заплитания. Те са снабдени с мощни батерии, които позволяват до 5 часа използване след едно зареждане.

LKD 550 в червен цвят са проектирани да бъдат съвместими с повечето устройства с Bluetooth технология, като например вашия смартфон, таблет или лаптоп. Те са оборудвани с вграден микрофон и контролер за управление на музиката и разговорите, който ви позволява да приемате и завършвате повиквания, да променяте силата на звука и да преминавате между песни с лекота.

LKD 550 в червен цвят са идеалният допълнителен аксесоар за вашето ежедневие или за специални случаи, като спортни занимания, пътувания, слушане на музика в офиса или вкъщи. Независимо дали сте в движение или седнали удобно, LKD 550 в червен цвят ще ви осигурят качествен и комфортен звук, който заслужавате.

Закупуването на LKD 550 от интернет магазин Caseland.bg е бързо и лесно. В магазина ще откриете още много елегантни аксесоари за мобилни устройства на изгодни цени. Не се колебайте да разгледате и другите предложения и да направите своя избор днес.

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >