Елегантен свещник-Зима

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
996
бр

Ако сте в търсене на перфектния елегантен свещник за зимата, няма нужда да търсите повече! Caseland.bg има всичко, от което се нуждаете, за да добавите малко поезия и топлина в дома си този сезон.

Независимо дали търсите единичен свещник или комплект от два или повече, Caseland.bg предлага голямо разнообразие от стилове, цветове и материали, за да се адаптират към всеки интериор. Изберете от естествени материали като дърво или кожа, до по-луксозни варианти като метал или кристали, за да намерите перфектния свещник, който ще отрази Вашата индивидуалност.

Но това не е всичко! Caseland.bg също така предлага свещници с различни размери, форми и функции. Изберете модел със светеща функция, за да добавите още по-голяма магия в дома си. Или може да изберете свещник с преграда за да подредите множество свещи.

Накрая, не забравяйте да добавите допълнителни аксесоари, като подложки за свещници или украси, за да направите Вашия свещник още по-интересен.

Каквото и да изберете, Caseland.bg е Вашият избор за елегантен свещник за зимата. Със своята голяма гама от продукти и безупречно качество, те гарантират, че ще намерите точно това, от което се нуждаете за да създадете уют в дома си.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >