Елегантен свещник,Сови

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
Размери:
9x7 cm
sklad-pocet:
997
бр

Ако търсите нещо елегантно и стилно, което да добави изисканост и уют във вашия дом, тогава Совите свещници от Caseland.bg са точно това, от което имате нужда.

Тези прекрасни свещници са направени от висококачествен материал и имат уникален дизайн, който ще впечатли всеки гост у дома ви. Съчетанието на изящните сови и меката светлина на свещта ще ви донесе усещане за спокойствие и уют.

Совите свещници са не само красиви, но и изключително практични. Те са съвместими с различни размери свещи, което ги прави универсални и подходящи за всяка домашна обстановка. Освен това, тези свещници са изработени от здрав и устойчив на износване материал, който ще ви осигури многократна употреба.

Совите свещници са перфектни за романтична вечеря в двама, за специален повод, като сватба или рожден ден, или просто за да създадете приятна атмосфера във вашия дом. Те могат да бъдат подарък за ваш приятел или близък, който обича да декорира своя дом с нещо изискано и уникално.

Заповядайте на Caseland.bg и поръчайте Совите свещници още днес. Те са не само красиви и изискани, но и висококачествени и практични. Ще останете очаровани от тяхната красота и функционалност, които ще ви донесат удоволствие и уют в дома ви.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >