Елегантен свещник Silver -Сови

цена
7,8 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
9,4 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Много добре изработена чаша, немско производство, която красиво ще освети всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Размери:
7x7 cm
sklad-pocet:
1
бр

Ако търсите нещо специално, което да придаде уют и топлина в дома Ви, тогава Елегантният свещник Silver - Сови е точно това, което търсите! Този красив свещник е перфектното допълнение към всяко интериорно решение и е изработен от висококачествен материал.

Silver - Сови е свещник, който е направен със забележителни сови, изобразени върху сребристата му повърхност. Това го прави не само красив, но и уникален декоративен елемент във вашия дом.

Но Silver - Сови не е само красив свещник. Той има и практическа функция - да осигури мека и романтична светлина в дома Ви. Свещникът е снабден с качествена восъчна свещ, която ще гори дълго време и ще поддържа дома ви уютен и топъл.

Елегантният свещник Silver - Сови е перфектният избор за любителите на животните, защото е изработен с толкова много любов към детайлите, че просто няма как да не ви се хареса. Ако търсите перфектният свещник за вашето жилище или за подарък на любим човек, тогава Silver - Сови е идеалният избор. Посетете интернет магазин Caseland.bg и поръчайте своя сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >