Елегантен свещник,Нощ

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Размери:
9x7 cm
Описание:
Много добре изработена керамична купа немско производство, която красиво озарява всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава чудесно осветление и придава релаксираща и спокойна атмосфера на дома ви.
sklad-pocet:
994
бр

Ако търсите един чудесен начин да добавите атмосфера и уют в дома си, елегантният свещник "Нощ" от caseland.bg е перфектният избор за вас.

Изработен от висококачествен материал, този свещник е симбол на елегантност и стил. Със своята привлекателна визия и изчистени линии, той ще придаде изтънченост и уют във всяка стая.

Комбинацията от красив дизайн и практичност прави този свещник идеален за всякакви поводи. Използвайте го за романтична вечеря с любимия човек, за да създадете уютна атмосфера по време на зимните вечери или просто за да добавите изисканост към вашата домашна декорация.

Нощният свещник е достъпен в различни цветове, което ви дава възможност да изберете най-подходящия за вашия дом и стил. Сега е моментът да добавите малко изтънченост и уют в дома си с този елегантен свещник от caseland.bg. Поръчайте го днес и се насладете на неговата красота и практичност.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >