Елегантен свещник Brilliant-Зимна приказка

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Размери:
7x7 cm
Описание:
Много добре изработена чаша, немско производство, която красиво ще освети всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
996
бр

Здравейте и добре дошли в интернет магазин caseland.bg! Ако търсите перфектният елегантен свещник, който да добави красота и уют към вашата декорация през зимните месеци, ние имаме нещо специално за вас - свещник Brilliant "Зимна приказка".

Този прекрасен свещник е изработен от висококачествени материали и има прекрасен блестящ дизайн, който ще внесе уют и топлина във вашия дом. Свещникът Brilliant "Зимна приказка" е перфектното допълнение към всяка зимна декорация, добавяйки елегантност и красота към вашето пространство.

Но свещникът Brilliant "Зимна приказка" не е само едно красиво допълнение към вашата декорация. Той е и много функционален. Можете да използвате свещника, за да създадете уютна и романтична атмосфера в стаята си. Той е перфектен за поставяне на масата за вечеря или на камината, за да добавите още повече уют и топлина.

Ако търсите перфектния подарък за вашите близки, свещникът Brilliant "Зимна приказка" е перфектният избор. Той е перфектен за подарък за Рождество, Нова година или за други специални поводи. Той е идеален за хора, които обичат красивите зимни приказки и красиви декоративни аксесоари.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >