Цветно IGLU- Сова

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
В наличност
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Керамика
sklad-pocet:
1
бр

Свещник Цветно IGLU - Сова: Нежен и топъл акцент за вашата декорация

Ако сте в търсене на нещо уникално и изискано за дома си, свещник Цветно IGLU - Сова е идеалният избор. Този красив свещник е изработен от висококачествен метал и дървена основа, които му придават здравина и издържливост.

Дизайнът на свещника е вдъхновен от нежната и елегантна сова, която представлява символ на мъдрост и духовност. Прелестните детайли на свещника - от очите на совата до перките й, са внимателно изработени за да направят свещника идеален за поставяне в дневната, спалнята или офисното помещение.

Но свещник Цветно IGLU - Сова не е просто красив декоративен елемент. Той е също толкова практичен, колкото и елегантен. Създайте топла и уютна атмосфера в дома си, като запалите свещта в свещника. Той ще пречупи светлината в деликатни и меки тонове, което ще създаде приятна и релаксираща обстановка в стаята.

Свещник Цветно IGLU - Сова е също идеален подарък за вашите близки, като проява на вашия стил и вкус. Поръчайте го онлайн от интернет магазин caseland.bg и получете бърза и надеждна доставка, както и перфектното допълнение към вашата декорация.

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти