Цветно IGLU - Дървото на живота

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
В наличност
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Материал:
Керамика
sklad-pocet:
1
бр

Свещник Цветно IGLU - Дървото на живота: Уникална декорация за вашия дом или офис

Ако търсите нещо изключително за вашия дом или офис, свещник Цветно IGLU - Дървото на живота е перфектният избор за вас. Този изящен свещник ще внесе топлина и уют във всяко помещение, докато в същото време добавя тънък и елегантен акцент към декора ви.

Изработен от висококачествен метал и закрепен върху дървена основа, този свещник е дизайниран да издържи на използване в продължение на години. Неговата впечатляваща външност се дължи на златистите му детайли и преливащите се цветове на дървото на живота, което го прави идеален за поставяне върху маса, полица или друга повърхност.

Свещник Цветно IGLU - Дървото на живота е перфектен подарък за всеки, който цени изяществото и уникалните детайли в домашната декорация. Подарете го на любим човек за специален повод или просто като проява на вашия собствен стил.

Не се колебайте да поръчате свещник Цветно IGLU - Дървото на живота от нашия интернет магазин caseland.bg и да добавите този изящен акцент към вашата домашна декорация. Получавате не само уникален продукт, но и бърза и надеждна доставка, както и отлично обслужване от нашия екип.

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти