Цветно IGLU -Мак

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
В наличност
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
0
бр

Свещник Цветно IGLU - Мак: Красота, която остава завинаги

Свещник Цветно IGLU - Мак е прекрасен декоративен елемент, който може да донесе топлина и красота във вашия дом или офис. Изработен е от висококачествен метал и закрепен на дървена основа, която го прави здрав и устойчив на удари и износване.

Дизайнът на свещника е вдъхновен от красивия мак, който е символ на красота, любов и жизненост. Прекрасният цветен дизайн, възсъздаващ силуета на цветето, прави този свещник идеален за декорация на всяко помещение. Неговата красота остава завинаги и няма да изгуби своята привлекателност дори след години употреба.

Свещник Цветно IGLU - Мак е перфектен подарък за всеки, който обича красивите неща в живота. Добавете малко свежест и естетика в дома си, като изберете този уникален свещник. Поръчайте онлайн от интернет магазин caseland.bg и се насладете на бърза и надеждна доставка, както и на перфектното допълнение към вашата декорация. Не пропускайте възможността да имате този уникален свещник във вашата колекция!

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти