Цветно IGLU - Цветя

цена
27,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
32,6 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
В наличност
оценка:
4.9
брой оценяващи:
696
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Керамика
Описание:
Много добре изработен керамичен свещник, немско производство, който ще освети красиво всеки дом. След като запалите чаена свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
1
бр

Свещник Цветно IGLU - Цветя: Добавете нежен и романтичен акцент към домашната си декорация

Свещник Цветно IGLU - Цветя е прекрасен декоративен елемент, който ще донесе красота и уют във вашата домашна обстановка. Изработен от висококачествен метал и закрепен на дървена основа, този свещник е здрав и устойчив на удари и износване.

Дизайнът на свещника е вдъхновен от романтичните цветя, които са символ на любов, красота и женственост. Свещникът е изработен от златист метал, който придава на цветята красив блясък, а основата е във формата на красива ваза, която допълва усещането за естетика и изящество.

Свещник Цветно IGLU - Цветя е перфектен подарък за всеки, който обича нежните неща в живота. Идеален е за декорация на спалнята, хола или друго помещение, където искате да добавите романтичен и нежен акцент. Запалената свещ в свещника създава топлина и уют, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на спокойна вечер.

Поръчайте свещник Цветно IGLU - Цветя онлайн от интернет магазин caseland.bg и се насладете на бърза и надеждна доставка, както и на перфектното допълнение към вашата домашна декорация. Не пропускайте възможността да имате този уникален свещник във вашата колекция!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти