Безжични слушалки Borofone TWS BW09 Sound Rhyme - Бели

цена
44,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
53,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Безжични слушалки Borofone TWS BW09 Sound Rhyme - Бели

С Borofone BW09 слушалки можете да се насладите на музиката без ограничителни кабели навсякъде и по всяко време, без нужда от сложно свързване с вашия мобилен телефон.

 

Елегантен Дизайн и Удобен Носим Комфорт

Тези безжични слушалки с Bluetooth стават неотделим спътник в ежедневните ви занимания като тренировки, бягане, видео обаждания или онлайн обучение. Ще се влюбите в техния елегантен дизайн и минималистичен външен вид. Благодарение на ергономичната форма те се приспособяват идеално към вашите уши, осигурявайки максимален комфорт дори при дълго носене.

Безгрижно и Бързо Зареждане

Калъфът на слушалките не само служи за сигурно съхранение на вашите слушалки, но и ги зарежда. Самият калъф може да се зарежда лесно и бързо чрез USB-C кабел, който е включен в комплекта. Благодарение на автоматичното включване на зареждащия калъф при отварянето на капака и поставянето на слушалките винаги ще имате достатъчно енергия за слушане на музика.

Производителност и Надеждност

Слушалките Borofone BW09 са оборудвани с Bluetooth версия 5.1 за стабилно и бързо свързване. С батерия с капацитет от 30mAh за слушалките и 300mAh за зареждащия кутийки можете да слушате музика непрекъснато до 4 часа и в режим на готовност издържат до 150 часа. Обхватът на сигнала е до 10 метра, което ви дава свобода на движение.

Поддръжка на Siri и Други Функции

Слушалките BW09 поддържат гласовия асистент Siri, което улеснява управлението на вашия телефон. С компактни размери от 64,5 * 47 * 22,5 мм и тегло само 45 грама тези слушалки са отличен спътник за ежедневието ви.

Версия Bluetooth: V5.1

Капацитет на батерията: 30mAh (за слушалките), 300mAh (за зареждащата кутия)

Време за зареждане: 1 час

Обхват: около 10 метра

Издръжливост на батерията (за слушалките): 4 часа

Тегло: 45 грама

Пакетирани с любов.

Слушалките Borofone BW09 се доставят в оригинална опаковка на марката Borofone, която гарантира качество и надеждност. В опаковката ще намерите безжичните слушалки Borofone BW09, зарядното калъфче Borofone и USB-C заряден кабел. С тези слушалки ще се наслаждавате на музиката без ограничения и с максимален комфорт.

опътване за свързване и обслужване

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >