Безжични слушалки Borofone BW45 Starlit Sky - Черни

цена
37,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
45 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Безжични слушалки Borofone BW45 Starlit Sky - Черни

Borofone BW45 Starlit Sky са слушалки, които заслужават вашето внимание и възхищение. Тези висококачествени безжични слушалки не само доставят отличен звук, но и имат много други предимства, които ги правят едно от най-добрите предложения на пазара. Ето няколко причини защо трябва да се замислите за инвестиция в тези бляскави слушалки:

  1. Bluetooth 5.3 с чип JL AC6983

С най-новата Bluetooth 5.3 технология и мощния чип JL AC6983 можете да очаквате безпроблемна връзка с вашите устройства. Няма загубени сигнали или прекъснат звук - само плавно слушане на вашата любима музика.

  1. Впечатляваща издръжливост на батерията

Borofone BW45 Starlit Sky слушалките разполагат с впечатляващ капацитет на батерията. С капацитет от 30mAh за всяка слушалка и 300mAh за зарядната кутия, можете да очаквате до 4 часа непрекъснато слушане на музика. И със зашеметяващо голямо време на готовност до 200 часа, няма нужда да се притеснявате, че батерията ще ви изневери.

  1. Компактен дизайн и ниско тегло

С размери 57.3x48x23mm и общо тегло само 45.4 грама, слушалките Borofone BW45 Starlit Sky са компактни и леки. Това означава, че може да ги носите със себе си навсякъде, без да изпитвате дискомфорт.

  1. Поддръжка за превключване между устройства и асистент Siri

Благодарение на поддръжката за превключване между две устройства можете лесно да превключвате между телефон и таблет. И с функцията на асистента Siri можете да контролирате своите устройства с гласови команди.

 

  1. Bluetooth 5.3; чип: JL AC6983
  2. Капацитет на батерията: Зарядно калъфче 300mAh; Слушалки 30mAh
  3. Време за възпроизвеждане: 4 часа; Време на готовност: 200 часа
  4. Размери: 57.3x48x23mm
  5. Обща тегло: 45.4 грама
  6. Поддръжка за превключване между две устройства, поддръжка за асистент Siri

 

 

Borofone BW45 Starlit Sky са слушалки, които обединяват луксозен дизайн, отличен звук и висококачествени технологии. Ако търсите безжични слушалки, които ще ви доставят максимално удоволствие от музиката, не е нужно да търсите повече. Тези слушалки имат всичко, което ви е необходимо, и още повече.

 

опътване за свързване и обслужване

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 >