Безжични слушалки Baseus E3 5.0 TWS - Черни

цена
66 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
79,2 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Безжични слушалки Baseus E3 5.0 TWS - Черни

Безжичните слушалки Baseus E3 TWS Bluetooth 5.0 за уши предлагат широки възможности за слушане на музика без кабели с високо качество на звука и практични функции. Техният черен  дизайн с водоустойчивост на ниво IP64 осигурява устойчивост срещу вода и пот, което е идеално за активен начин на живот.

Относно техническите характеристики можем да започнем с Bluetooth версията, която е 5.0, гарантираща стабилно и надеждно безжично свързване с вашето устройство. Обхватът на тази технология е до 10 метра, което ви позволява свободно движение. Времето за слушане на музика с едно зареждане е 5 часа при 70% сила на звука, което се подкрепя от капацитета на батерията от 35 mAh за слушалките. Обаче със зарядната кутия, която има капацитет от 330 mAh, можете да удължите времето за слушане до 25 часа.

Зареждането на слушалките е бързо и удобно, с време за зареждане около 1 час и използване на заряден порт USB-C, който е модерен и универсален. Размерът на слушалките е компактен, с размери 31 x 18 мм, а размерът на кутията е 50 x 48 мм, което гарантира лесно пренасяне и употреба.

Bluetooth версия: 5.0

Обхват: 10 м

Време за слушане на музика: 5 часа (70% сила на звука)

Време за слушане на музика със зареждащата кутия: 25 часа

Размер на кутията: 50 x 48 мм

Размер на слушалките: 31 x 18 мм

Капацитет на батерията: 35 mAh (слушалки) / 330 mAh (зареждаща кутия)

Време за зареждане: около 1 час USB-C порт за зареждане

Комплектът включва: Слушалки, Зареждаща кутия, USB кабел тип C

Важно е също да се подчертае, че слушалките са проектирани със забележителен комфорт и ергономика. Ниското им тегло (4 г) и ергономичната им форма осигуряват удобно носене през целия ден, без да предизвикват болка или дискомфорт. Тази функция е важна, особено за тези, които носят слушалките продължително време, например по време на тренировка или работа.

Слушалките са оборудвани с композитна мембрана с диаметър 13 мм, която осигурява балансирана тройна честота и кристално чист звук. Това означава, че можете да се насладите на всеки детайл от вашата любима музика с максимално качество на звука.

Освен за слушане на музика, слушалките могат да бъдат използвани и за безръчно обаждане благодарение на вградения им микрофон. Вграденият микрофон ви позволява да провеждате разговори удобно, докато ръцете ви са свободни за други дейности като работа, шофиране на автомобил или почивка.

За любителите на игрите е важно присъствието на режима на ниска латентност, която е ≤0.06 секунди. Този режим минимализира забавянето и подобрява игралния опит, което е идеално за динамични и бързи игри. В крайна сметка, слушалките Baseus E3 TWS Bluetooth 5.0 са идеален избор за онези, които търсят надеждни безжични слушалки с високо качество на звука, удобно носене и практични функции, които подкрепят активен начин на живот.

Изтеглете приложението Baseus и получете достъп до допълнителни функции. Приложението показва кога слушалките са били откачени от вашето устройство и ви уведомява за тяхната позиция. Също така можете да проверите състоянието на батерията в реално време, да приспособите работа според вашите нужди или да им промените името.

опътване за свързване и обслужване

 

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >