Безжични блутут слушалки Guess Triangle Logo BT5.2 - Черни

цена
93,33 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
112 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
47
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
0
бр

Безжични блутут слушалки Guess Triangle Logo BT5.2 - Черни

Стилни слушалки от Guess с отличен звук, ергономична форма и сензорно управление. Устойчиви на пот и дъжд, разполагат със защита IPX5. Подходящи и за телефонни разговори. Зарядно калъфът е нещо само собствено. Просто поставете слушалките и те автоматично започват да се зареждат. Слушалките може да се зареждат от калъфа поне 5 пъти. Време на работа след едно зареждане до 30 часа.

Ключови характеристики на безжичните слушалки:

Уникален звук: Благодарение на напредналата технология Bluetooth 5.3 и висококачествените говорители, ще се наслаждавате на кристално чист звук с богати баси и прецизни високи честоти.

Зарядна станция: Включена в комплекта е удобна зарядна станция, която ви позволява да зареждате слушалките по всяко време и навсякъде. Просто ги поставете и станцията ще се погрижи за останалото.

Eргономичен дизайн: Слушалките са проектирани да се вписват перфектно в ушите ви и да останат удобни дори след дълго носене.

Лесно управление: Слушалките разполагат с докосваемо управление, което ви позволява лесно да възпроизвеждате музика, да приемате обаждания и да променяте силата на звука с просто докосване.

Дълготрайна батерия: Едно зареждане на слушалките ви позволява да слушате музика до 4 часа, а със зарядната станция можете да достигнете до 24 часа непрекъснато слушане.

 

Спецификации:

Bluetooth версия: 5.2

Капацитет на батерията на слушалките: 35 mAh

Капацитет на батерията на кутията: 270 mAh

Време на работа с едно зареждане: до 4 часа

Време за зареждане: 2 часа

Режим на готовност: 140 часа

Зареждащ порт: USB-C

Включен USB кабел с дължина 22 см

Максимален безжичен обхват: 10 метра

Честотен обхват: 20Hz - 20kHz

Импеданс: 32 ома

Степен на водоустойчивост: IPX5

Зарядно напрежение: DC 5V

 

Какво ще получите в кутията:

В кутията ще получите черни безжични Bluetooth слушалки на Guess, зарядно устройство, USB кабел за зареждане и инструкции.

Безжичните Bluetooth слушалки на Guess в елегантно черно изпълнение са перфектното допълнение към ежедневното слушане на музика, независимо дали ги използвате по време на спорт, пътуване или работа. С този модел можете да очаквате превъзходно аудио изживяване и максимална свобода на движение. Поръчайте ги още днес и се потопете в музиката на собствения си ритъм!

опътване за свързване и обслужване

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Блутут слушалки > Безжични блутут слушалки Guess Triangle Logo BT5.2 - Черни
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 5 6 >