Swissten заряден кабел с Lightning за iPhone - 1.2M, златист

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Swissten кабел с Lightning за iPhone - 1.2M, златист

Swissten зарядното кабелче с Lightning е идеалното решение за бързо и ефективно зареждане на вашия iPhone. Това кабелче е съвместимо с всички мобилни устройства на Apple, които използват Lightning порт. С този кабел можете да зареждате вашия iPhone със скорост до 2,4A, което е достатъчно за бързо зареждане на вашия телефон.

Swissten зарядното кабелче има златист цвят, който ще допълни вашия стил. Изработено е от висококачествени материали, включително ткан плат, цинкова сплав и медни проводници, което го прави изключително издръжливо и удобно за употреба. Кабела е с дължина 1.2 метра, което го прави идеално за употреба у дома, в офиса или на път. Компактният му дизайн го прави лесен за пренасяне навсякъде с вас.

Купете Swissten зарядното кабелче с Lightning за iPhone - 1.2M, златисто от caseland.bg и се насладете на бързо и удобно зареждане на вашето мобилно устройство. Всички продукти, предлагани от caseland.bg, са от най-високо качество и са с гаранция за задоволеност от покупката.

 

 

 

Включването на ткан плат в конструкцията на кабела го прави здрав и издръжлив на усуквания и износвания. Този кабел е създаден, за да издържи на ежедневна употреба и да ви съпътства за дълго време. Кабелът има конектори USB и Lightning, които са изработени от здрава цинкова сплав. Това ги прави изключително здрави и устойчиви на оксидация и корозия. Кабелът е с дължина 1.2 метра, което е достатъчно дълго за удобна употреба, без да е твърде дълъг, за да не се заплита и не заема много място.

Свързвайки вашия iPhone с този кабел, можете да заредите вашето устройство бързо и ефективно. Зареждането на вашия iPhone става лесно и бързо, когато използвате този кабел.

Купете Swissten зарядното кабелче с Lightning за iPhone - 1.2M, златисто от caseland.bg и се уверете във високото качество на продукта и бързата и сигурна доставка до вашия дом или офис.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти