Swissten кабел с Lightning за iPhone - 1.2 метра, Червен

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Swissten кабел с Lightning за iPhone - 1.2 метра, Червен

 

 

 

 

Ако си собственик на iPhone и търсиш качествен кабел за зареждане, Swissten кабел с Lightning е перфектният избор за теб. Този кабел е с дължина 1.2 метра и в ярък червен цвят, който ще го направи лесен за откриване и използване.

Swissten кабелът е съвместим с всички Apple устройства, които използват Lightning порт, включително iPhone 12, 11, X, 8, 7 и много други. Кабелът поддържа бързо зареждане и предава данни с висока скорост, за да можеш да се наслаждаваш на най-добрата производителност на твоето устройство. Изработен от висококачествени материали, нашия Swissten кабел е здрав и качествен, гарантирайки дълготрайно ползване. Независимо дали го използваш у дома, на работа или на път, можеш да бъдеш сигурен, че кабелът ще функционира безупречно. Swissten кабелът с Lightning за iPhone е необходим аксесоар за всеки, който търси качествен кабел за зареждане. Купувайки го от caseland.bg, ти получаваш качествен продукт на достъпна цена, който ще ти осигури бързо и ефективно зареждане на вашия iPhone. Кабелът е лек и удобен за пренасяне, така че можеш да го носиш навсякъде със себе си, без да заема много място. Безопасността е от голямо значение, затова Swissten кабелът с Lightning за iPhone е проектиран с висококачествени материали и е сертифициран от Apple, за да можеш да бъдеш сигурен, че кабелът е безопасен за теб и твоето устройство. Swissten кабелът с Lightning за iPhone е наистина универсален аксесоар, който може да ти послужи за зареждане на твоето iPhone навсякъде и по всяко време. Той е идеален за употреба у дома, на работа, в колата или където и да отидеш.

 

 

 

В края на краищата, ако търсиш кабел за зареждане на твоето iPhone, който е бърз, ефективен и надежден, Swissten кабелът с Lightning е перфектният избор за теб. Купи го сега от caseland.bg и се наслади на безпроблемното зареждане на твоето устройство.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти