Swissten кабел с Lightning за iPhone - 1.2 метра, Бял

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
5
бр

Swissten кабел с Lightning за iPhone - 1.2 метра, Бял

 

 

 

 

Swissten кабелът с Lightning за iPhone - 1.2 метра, Бял е перфектният избор за всички Apple потребители, които търсят висококачествен кабел за зареждане. Кабелът е изработен от висококачествени материали и е съвместим с всички устройства, които използват Lightning порт, включително iPhone 12, 11, X, 8, 7 и други.

С дължина 1.2 метра, Swissten кабелът ти предоставя достатъчно дължина, за да можеш да зареждаш телефона си, докато си на удобно разстояние от контакта. Кабелът е с бял цвят, който придава чист и свеж вид на твоето устройство.

Swissten кабелът се отличава с бързо зареждане и висока скорост на предаване на данни, което го прави идеален за зареждане на твоето устройство и за прехвърляне на данни между твоя iPhone и компютъра. Кабелът е изработен с голяма внимателност и внимание към детайлите, което гарантира, че ще получиш продукт с високо качество и издръжливост. Стабилната му конструкция го прави устойчив на накъсване и износване, като гарантира, че кабелът ще ти служи много дълго време. Swissten кабелът с Lightning за iPhone е перфектният аксесоар за зареждане на твоето iPhone, който е идеален за употреба у дома, на работа, в колата или на път. Ако търсиш качествен кабел за зареждане на твоето iPhone, Swissten кабелът е перфектният избор за теб. Купи го сега от caseland.bg и се наслади на неговите много ползи. Swissten кабелът се отличава не само с високата си производителност, но и с удобството, което ти предоставя. Благодарение на дължината си от 1.2 метра, можеш да зареждаш телефона си, докато си на удобно разстояние от контакта, без да трябва да се притесняваш за кабела. Swissten кабелът е съвместим с всички Apple устройства, които използват Lightning порт, и може да се използва за зареждане на твоето iPhone, iPad и iPod. Благодарение на своята универсалност, Swissten кабелът с Lightning е перфектният аксесоар за всяка ситуация, в която ти е необходим качествен кабел за зареждане. Изработен от висококачествени материали, Swissten кабелът е здрав и издръжлив, гарантирайки ти дълготрайно ползване. Кабелът е лек и удобен за пренасяне, така че можеш да го носиш навсякъде със себе си.

 

 

 

Когато търсиш кабел за зареждане на твоя iPhone, качество и надеждност са от голямо значение. Swissten кабелът с Lightning за iPhone отговаря на тези изисквания и ще ти осигури бързо, ефективно и безопасно зареждане на твоето устройство. Купи го сега от caseland.bg и се наслади на неговите много ползи.

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти