Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ръка- Черна

цена
6,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Материал:
силикон
Практично използване в колата за закрепване:
мобилен телефон, навигация, ключ и т.н.
sklad-pocet:
2
бр

Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ръка- Черна

Имате проблем със зле поддръжана подвеска във вашия автомобил и вашият смартфон често се движи навсякъде в интериора, или сте моден ентусиаст и искате всичко да бъде в стилно и модерно изпълнение? В такъв случай вероятно често го поставяте в отделението или трябва да носите всичко в джобовете си, което може да бъде ограничено, особено поради размера на джобовете или на отделението във вашия автомобил. Към щастието ви, в Caseland.bg предлагаме много стилни и ефективни аксесоари, като държачи за автомобил за навигация или смартфон, или по-скоро стилен и лепящ нано подложка за различни предмети от джобовете, като ключове, в черен цвят и с мотив на длан. Този модел е много икономичен и благодарение на своето изпълнение много ефективен и преди всичко стилен, така че не трябва да се тревожите по време на стандартно шофиране, че смартфонът ви може да излети от определеното място и да се повреди. Така избягвате скъпи ремонти, и всичко това на изключително разумен ценови диапазон. В Caseland.bg предлагаме и други видове аксесоари, които могат да отговарят по-добре на начина ви на използване на смартфона, така че не се колебайте и поръчайте всичко необходимо за интериора на вашия автомобил.

 

Можете да поръчате стилната и лепяща нано подложка в черен цвят и с мотив на длан още днес, и след това ще бъде доставена на посочения от вас адрес в рамките на 1 - 3 дни в цялата страна. В случай на несигурност, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка или да рекламирате повредената стока. Всичко това на Caseland.bg!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Nano противоплъзгаща подложка за кола > Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ръка- Черна

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти