Стилна залепваща се нано подложка за мобилен телефон - Черна

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Практическа употреба в автомобила за монтаж:
мобилен телефон, навигация, ключ и др.
Материал:
Силикон
sklad-pocet:
8
бр

Стилна залепваща се нано подложка за мобилен телефон - Черна

Защитете своя мобилен телефон и придайте стил на дизайна му с нашата стилна залепваща се нано подложка за мобилен телефон в черен цвят!

Създадена с най-новите технологии, тази нано подложка осигурява перфектната защита на вашия телефон от надрасквания, падания и други повреди. Неговата лепкава повърхност осигурява сигурност и стабилност на вашия телефон, докато е в употреба. Компактен и удобен, този аксесоар е идеален за всеки, който търси ефективен начин да защити своя мобилен телефон без да се налага да прави компромиси с дизайна. Не само ще защитите телефона си, но и ще добавите допълнителен елемент на стила на вашия гаджет.

Стилната залепваща се нано подложка за мобилен телефон е перфектният аксесоар за всеки, който иска да защити своя мобилен телефон, без да прави компромиси с дизайна му. Купете я днес от нашия интернет магазин caseland.bg и никога повече няма да се притеснявате за безопасността на своя телефон! Нашата стилна залепваща се нано подложка за мобилен телефон е направена от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна издръжливост. Подложката е лесна за поставяне и премахване, без да оставя следи на телефона. Това прави процеса на поставяне на подложката бърз и лесен.

Тъй като е в черен цвят, нашата стилна нано подложка ще се вписва перфектно във всяка една визия и стил на обличане. Възможността да я поставите на различни места на телефона, прави тази нано подложка подходяща за всички модели мобилни телефони. Покупката на нашата стилна залепваща се нано подложка за мобилен телефон е изключително лесна и удобна - просто я добавете в кошницата и поръчайте я онлайн. Ние осигуряваме бърза и надеждна доставка до вашия дом или офис.

В крайна сметка, стилната залепваща се нано подложка за мобилен телефон е перфектният начин да защитите своя гаджет, докато в същото време подчертавате своя стил и индивидуалност. Купете я сега от caseland.bg и се наслаждавайте на защитен и стилен телефон!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти