Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ябълка - Черна

цена
6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
7,2 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Силикон
Практическа употреба в автомобила за монтаж:
мобилен телефон, навигация, ключ и др.
sklad-pocet:
9
бр

Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ябълка - Черна

Защитете вашият мобилен телефон и добавете стил към вашия аксесоар с нашата стилна лепкава нано подложка във формата на ябълка - в черен цвят.

Тази уникална подложка използва нано технология, която позволява на вашият телефон да се залепи към нея без да използва лепило. Нейната повърхност е специално обработена за да осигури добра захващане и да предотврати хлъзгане.

Тази подложка е изключително тънка и лека, което я прави идеален аксесоар за всеки, който търси защита на своят телефон без да го утежнява. Също така е лесна за поставяне и премахване, без да оставя лепило или драскотини.

Добавете няколко детайли към вашия мобилен телефон с тази стилна лепкава нано подложка във формата на ябълка - в черен цвят. Не пропускайте да я добавите в количката си при следващата покупка на Caseland.bg.

Освен стил и защита, тази лепкава нано подложка предлага и удобство при употреба на вашият мобилен телефон. Вече няма да се тревожите да ви падне от ръцете или да се хлъзга на мека повърхност.

Компактният дизайн на тази подложка във формата на ябълка я прави перфектен аксесоар за всякакви поводи - от ежедневието до специални събития. Можете да я използвате както за личния си телефон, така и за подарък на приятел или близък.

Както всички продукти на Caseland.bg, тази лепкава нано подложка е от високо качество и се предлага на достъпна цена. При поръчка от нашият онлайн магазин ще получите бърза и надеждна доставка.

Не пропускайте да обогатите колекцията от аксесоари за вашият мобилен телефон с тази стилна лепкава нано подложка във формата на ябълка - в черен цвят. Внесете няколко стилни детайли във вашият ежедневен живот и защитете любимия си телефон с едно и също аксесоар.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Aксесоари за автомобили > Nano противоплъзгаща подложка за кола > Стилна лепкава нано подложка за мобилен телефон във формата на ябълка - Черна

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти