Спортен елегантен смарт часовник - Бял

цена
27,8 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
33,4 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Батерия:
150 mAh Li-polymer
тегло:
27g
Продължителност на зареждането:
2h +-
Метод за свързване:
bluetooth 4.0
Продължителност на съхранение на данните:
1 месец
Размери:
88,7 x 125 x 30
Размер на дисплея:
1.3" 240x240
Материал на лентата:
Силикон
sklad-pocet:
1
бр

Спортен елегантен смарт часовник - Бял

Ако търсите елегантен смарт часовник, който може да бъде съчетан с вашия спортен стил, тогава този продукт е точно за вас! Нашето спортно-елегантно предложение включва бял смарт часовник с множество полезни функции, които ще бъдат от полза за всяка активна личност.

Този смарт часовник е снабден с изключително издръжлив силиконов ремък, който е удобен за носене дори при най-интензивни спортни тренировки. Белият цвят добавя стил и изтънченост към вашия образ.

Освен това, този смарт часовник има множество полезни функции, като стъпков брояч, мониторинг на сърдечната честота, измерване на разстояние, контрол на музиката и много други. Всички тези функции ще ви помогнат да следите напредъка си във вашата физическа активност и да постигнете по-добри резултати.

Този смарт часовник е съвместим със системите Android и iOS, което означава, че можете да го свържете с вашия смартфон и да получавате уведомления за пропуснати повиквания, съобщения и др. Бъдете винаги в контакт с вашия телефон дори когато сте на тренировка.

Изберете нашия спортен елегантен смарт часовник в бял цвят и бъдете на върха на своята физическа форма, без да правите компромис с вашия стил!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >