Луксозен смарт часовник XO J10 Amoled - Златисто-розов

цена
65,75 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
78,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Батерия:
260 mAh Li-polymer
Време за зареждане:
2ч +-
Материал на каишката:
силикон
Размер на дисплея:
2,01" 240 x 296
Свързване:
Bluetooth 5.3
sklad-pocet:
0
бр

Луксозен смарт часовник XO J10 Amoled - Златисто-розов

Дизайн и цвят:

Ексклузивният златисто-розов дизайн на умния часовник XO J10 Amoled предлага луксозна естетика. Розовата силиконова каишка осигурява комфорт и стил, идеални за ежедневно носене. Златният контур на корпуса добавя елегантност и подчертава висококачествената изработка.

Дисплей Amoled:

Големият 2,01-инчов Amoled дисплей гарантира отлична видимост при всички светлинни условия. Резолюцията от 240 x 296 пиксела предлага остър и детайлен образ, улесняващ четенето на съобщения и други известия. Черният фон на дисплея заедно с контрастните цветове на иконите и текста подобрява четимостта и спестява батерия.

Издръжливост на батерията:

Батерията с капацитет 260 mAh позволява до 5 дни употреба без нужда от презареждане, което е идеално за пътуващи и заети хора. Ефективната консумация на енергия благодарение на технологията Amoled удължава времето между зарежданията.

Време за зареждане:

Системата за зареждане на часовника позволява да се достигне пълният капацитет за само 2 часа, което минимизира времето, през което трябва да сте без часовник.

Устойчивост на вода и прах:

Часовникът е оборудван с международен стандарт за защита IP67, който гарантира устойчивост на прах и кратковременно потапяне във вода. Можете да го носите при различни активности, от миене на ръце до бягане в дъжда.

Bluetooth свързаност 5.3:

Най-новата технология Bluetooth 5.3 осигурява бърза и стабилна синхронизация с вашия смартфон за изпращане на уведомления и следене на фитнес активности. Надежден обхват и съвместимост с различни устройства.

Елегантна опаковка:

Часовникът се доставя в стилен кутия, готова за веднага подаряване като луксозен подарък. Опаковката е дизайнерски съобразена с часовника, което повишава общото впечатление от продукта.

Всеки от тези аспекти допринася за това, че умният часовник XO J10 Amoled не е само практичен и стилен аксесоар, но също така демонстрация на модерна технология и комфорт, които може да очаквате от премиум умен часовник.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >