Метални слушалки Swissten Earbuds Dynamic YS500 - Розови

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Метални слушалки Swissten Earbuds Dynamic YS500 - Розови

Ако сте на пазара за метални слушалки със стилен дизайн и впечатляващ звук, Swissten има точно това, от което се нуждаете. Swissten Earbuds Dynamic YS500 са перфектният избор за всички, които търсят качествени слушалки за ежедневно ползване.

Изработени са от висококачествен метален материал, Swissten Earbuds Dynamic YS500 предлагат невероятен баланс между здравина и лекота. Те са снабдени с 10 мм говорители, които осигуряват ясен и богат звук с чисти високи и баси. Благодарение на технологията за шумопотискане, вие ще се насладите на музиката си, без да бъдете пречени от околните шумове.

Swissten Earbuds Dynamic YS500 са идеални за използване с мобилни устройства като телефони и таблети. С техния вграден микрофон и контролер за управление на звука, вие можете да приемате обаждания, да контролирате възпроизвеждането на музиката и да управлявате гласовите помощници на вашето устройство, като Siri и Google Assistant.

Swissten Earbuds Dynamic YS500 са лесни за носене и подходящи за всякакъв тип дейности. Техните меки силиконови наушници са удобни и осигуряват перфектна защита на ушите си. Също така, те са създадени да останат на място, когато вие се движите, без да изпадат.

Купувайки Swissten Earbuds Dynamic YS500, вие ще получите качествени метални слушалки със стилен дизайн и висококачествен звук. Те са перфектни за всички, които търсят слушалки за ежедневно ползване, като същевременно не правят компромис с качеството. Поръчайте своите Swissten Earbuds Dynamic YS500 - Розови от caseland.bg

 

Параметри:

  • Чувствителност: 92dB +/- 3dB
  • Съпротивление: 16 ома +/- 15%
  • Честотен обхват: 20Hz~20kHz
  • Конектор: жак 3.5мм
  • Дължина на кабела: 1.2м
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >