FS FH1016 hi-fi слушалки - Червени

цена
11,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
13,7 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

FS FH1016 hi-fi слушалки - Червени

Ако сте любител на музиката и търсите слушалки, които да ви предоставят качествен звук и комфорт при употреба, FS FH1016 hi-fi слушалките са идеалното решение за вас. Тези черни слушалки са проектирани с оглед на най-високото качество на звука, като предоставят безкомпромисно възпроизвеждане на музика.

FS FH1016 hi-fi слушалките имат вграден висококачествен говорител, който предоставя ясен и детайлен звук. Комбинацията между бас, средни и високи тонове осигурява богат и прецизен звук, който ще ви погълне в музикалния свят.

Тези слушалки са съвместими с много различни устройства, като например смартфони, таблети, лаптопи и други. Има вграден микрофон, който ви позволява да провеждате кристални и ясни разговори, докато слушате музика или гледате филм.

FS FH1016 hi-fi слушалките са изключително удобни за носене, благодарение на меките и дишащи възглавници, които осигуряват максимален комфорт и минимален налягане върху ушите.

Накрая, трябва да споменем, че тези слушалки са произведени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и устойчивост на износване. FS FH1016 hi-fi слушалките са налични за закупуване на Caseland.bg и ще ви осигурят ненадминато качество на звука и комфорт.

  • Диаметър на високоговорителя: 10 мм
  • Импеданс: 320hm
  • Честотен обхват: 20 Hz - 20 kHz
  • Чувствителност: 116 dB +/- 3 dB /1 mW (ниво на звуково налягане при 1 kHz)
  • Дължина на кабела: 1,2 m ± 5 %
  • Букса: 3,5 мм
  • Контрол на звука: НЕ
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >