Геймърски слушалки G2 - Червени

цена
33,9 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
40,6 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
Честотен диапазон:
20-20.000 Hz
Чувствителност на звука:
115dB
Дължина на слушалките:
1.2m
sklad-pocet:
3
бр

Геймърски слушалки G2 - Червени

Ако сте геймър, знаете колко е важно да имате качествени слушалки, които да ви позволяват да чуете всеки звук в играта и да се потопите напълно в света на виртуалната реалност. Ако сте в търсене на перфектните геймърски слушалки, не търсете повече - G2 - Червени са тук, за да ви осигурят най-доброто гейминг изживяване.

С големите си 50мм драйвери, G2 - Червени ви осигуряват ясен и балансиран звук, който ви позволява да чуете всичко от крайно малките шумове до гръмките експлозии. Наличието на вграден микрофон ви позволява да се свързвате с другите играчи, като ви осигурява кристално чиста комуникация. Също така, G2 - Червени разполагат с LED осветление, което придава стил на вашия гейминг сетъп.

Но това не е всичко, което G2 - Червени могат да ви предложат. С изключително лекия си дизайн, те са удобни за носене за дълги игрални сесии. Наличието на меки възглавнички за ушите и главата ви осигурява максимален комфорт, докато играете.

Купувайки G2 - Червени от Caseland.bg, ще получите не само качествени геймърски слушалки, но и най-доброто обслужване и гарантирано качество на продукта. Нашата мисия е да предложим на всеки клиент най-добрите продукти за гейминг и да ги предоставим с най-доброто обслужване.

Не се колебайте повече - купете G2 - Червени от Caseland.bg и превърнете вашия гейминг опит в истинско удоволствие!

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >