Луксозни геймърски слушалки Lichking - Черно/червени

цена
42,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
50,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Чувствителност:
-40 dB, 3 dB
дължина на кабела:
2m
Размери на управляващото устройство:
Ø 40mm
Размери на микрофона:
Ø 6.0 x 5.0mm
Честотен диапазон:
20 - 20 KHz
sklad-pocet:
1
бр

Луксозни геймърски слушалки Lichking - Черно/червени

Ако сте в търсене на перфектните геймърски слушалки, които да съчетават качество, комфорт и стил, не търсете повече - Луксозните геймърски слушалки Lichking - Черно/червени са тук, за да ви предложат най-доброто гейминг изживяване.

Lichking са снабдени с качествени 50мм драйвери, които осигуряват ясен и балансиран звук, който ви позволява да чуете всеки звук от играта - от крайно малките шумове до гръмките експлозии. Наличието на вграден микрофон ви позволява да се свързвате с другите играчи, като ви осигурява кристално чиста комуникация.

Но това не е всичко, което Lichking могат да ви предложат. С изключително лекия си дизайн и меки възглавнички за ушите и главата, те са удобни за носене за дълги игрални сесии. За да ви осигурят максимален комфорт, те разполагат с гъвкава главна лента, която се адаптира към формата на главата ви.

Купувайки Луксозните геймърски слушалки Lichking - Черно/червени от Caseland.bg, ще получите не само качествени геймърски слушалки, но и най-доброто обслужване и гарантирано качество на продукта. Нашата мисия е да предложим на всеки клиент най-добрите продукти за гейминг и да ги предоставим с най-доброто обслужване.

Не се колебайте повече - купете Луксозните геймърски слушалки Lichking - Черно/червени от Caseland.bg и превърнете вашия гейминг опит в истинско удоволствие!

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аудио/Видео > Слушалки > Слушалки с кабел > Луксозни геймърски слушалки Lichking - Черно/червени
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >