Keрамично IGLU-Дърво

цена
22,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Висококачествена керамика немско производство, която ще украси всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Съдържание на опаковката:
Керамичен плот + дървена поставка (бамбуково дърво)
sklad-pocet:
0
бр

 

Ако търсите нещо уникално и красиво за вашето домашно пространство, ние в Caseland.bg имаме идеалното решение за вас - керамичното IGLU-Дърво.

Това красиво керамично изделие е ръчно изработено от висококачествени материали и е идеалният избор за всеки, който търси неповторимо и стилно допълнение към своя интериор. Керамичното IGLU-Дърво е перфектното решение за вашата колекция от керамични изделия и може да бъде закупено от Caseland.bg.

Това красиво дърво е създадено с много внимание към детайлите и е идеалното решение за декорация на вашия дом. Изработено със забележителна прецизност, керамичното IGLU-Дърво е едно красиво изделие, което ще добави стил и елегантност към всяко пространство.

То е идеалното решение за всеки, който търси допълнение към своя интериор, което да е не само красиво, но и функционално. Керамичното IGLU-Дърво може да се използва като основа за поставяне на свещник, декоративна ваза или друго малко декоративно изделие.

Всеки елемент от керамичното IGLU-Дърво е изработен с много внимание към детайлите, което гарантира, че това е едно уникално изделие, което ще направи вашето домашно пространство още по-красиво и уютно.

Когато става дума за качество и уникалност, Caseland.bg е вашето място за пазаруване. Ние предлагаме богат избор от качествени керамични изделия, които са изработени с много внимание към детайлите и са перфектният избор за всеки, който търси стилни и уникални допълнения за своя дом.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >