Keрамично IGLU- Сърце

цена
22,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Съдържание на опаковката:
Керамичен плот + дървена поставка (бамбуково дърво)
Описание:
Висококачествена керамика немско производство, която ще украси всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
4
бр

Ако търсите перфектната декорация, която да изрази вашата любов и да придаде индивидуалност на вашия дом, керамичното IGLU сърце е идеалният избор за вас. Това красиво сърце от керамика е ръчно изработено и ще добави уют и романтика към вашия интериор.

IGLU-то сърце е изработено от висококачествена керамика, която гарантира изключителна здравина и дълготрайност. Тази материял е изключително устойчив на температурни промени и надрасквания, което го прави подходящ за употреба както вътре, така и навън. Керамиката е също така много лесна за почистване и не изисква особена грижа.

IGLU-то сърце е ръчно изработено, като всяко единствено сърце е уникално и има свой собствен характер. Той ще добави красота и романтика към вашия дом, като същевременно ще придаде индивидуалност и характер на вашия интериор. Това е перфектната декорация, която да изрази вашата любов към близките си или да придаде романтичен акцент на вашия дом.

Ако търсите красива и уникална декорация за вашия дом, керамичното IGLU сърце е перфектното решение. Възможно е да закупите това красиво сърце от Caseland.bg - водещият онлайн магазин за домашен декор. Caseland.bg предлага бърза доставка и голямо разнообразие от продукти за всеки вкус и бюджет.

Независимо дали търсите декорация за спалнята, хола или друго помещение, керамичното IGLU сърце е перфектният начин да придадете индивидуалност и романтика на вашия интериор. Не се колебайте да го закупите от Caseland.bg и да добавите неповторима красота във вашия дом.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >