Керамично IGLU - Зимна приказка

цена
22,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,8 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Съдържание на опаковката:
Керамичен плот + дървена поставка (бамбуково дърво)
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Висококачествена керамика немско производство, която ще украси всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
sklad-pocet:
0
бр

Керамичното IGLU - Зимна приказка е красиво и уникално изделие, което ще придаде стил и символика на вашия дом. Това е декоративен елемент, направен от висококачествена керамика, със забележителен дизайн на иглу, декориран с образ на храм.

Иглуто може да бъде използвано като свещник, като осветление на вашия дом или просто като единствен декоративен елемент. Той е идеален за поставяне в спалнята, дневната или всеки друг кът от вашето домакинство.

IGLU-то е с размери 13х10х10 см и може да бъде използван с различни видове свещи. Той е изключително лесен за почистване и поддръжка, като гарантира дълготрайна употреба.

Ако търсите нещо уникално и символично, което да придаде стил и стойност на вашето пространство, керамичното IGLU - Зимна приказка е перфектният избор. Поръчайте го сега от интернет магазин Caseland.bg и придайте символичен елемент на вашия дом.

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >