Kерамично IGLU- Пеперуди

цена
22,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Висококачествена керамика немско производство, която ще украси всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Съдържание на опаковката:
Керамичен плот + дървена поставка (бамбуково дърво)
sklad-pocet:
0
бр

Здравейте и добре дошли в Caseland.bg! Днес ще ви запознаем с невероятния продукт, който ще ви осигури уют и комфорт във вашия дом - керамичната IGLU-Пеперуди.

Керамичната IGLU-Пеперуди е перфектното решение за всеки, който търси красив и функционален елемент за дома си. Тази стилна и модерна декорация е изработена от висококачествена керамика и има уникална форма, която напомня на пеперуда.

IGLU-Пеперуди е перфектен за използване в интериора на дома, като може да бъде поставен на масата, на полицата или на шкафа. Той ще внесе уют и топлина във вашия дом, а също така ще бъде идеалният подарък за любителите на красивите и оригинални декорации.

Но IGLU-Пеперуди не е само красива декорация. Той има и функционални качества, които го правят идеален за използване в интернет магазин като Caseland.bg. Този керамичен елемент е изключително здрав и устойчив, което го прави перфектен за ежедневна употреба. Освен това, керамиката, от която е направен IGLU-Пеперуди, е лесна за почистване и поддържане.

Керамичната IGLU-Пеперуди е наистина уникална и красива декорация, която ще допълни перфектно интериора на вашия дом. Ако търсите качествена и стилна декорация за дома си, която също така е и функционална, тогава IGLU-Пеперуди е идеалното решение за вас. Посетете Caseland.bg и го закупете сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >