Keрамично IGLU - Орнаменти

цена
22,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,8 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
745
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Двупластова керамика
Описание:
Висококачествена керамика немско производство, която ще украси всеки дом. След като запалите чаената свещ, тя създава красиво осветление и придава на дома ви релаксираща и спокойна атмосфера.
Съдържание на опаковката:
Керамичен плот + дървена поставка (бамбуково дърво)
sklad-pocet:
0
бр

Здравейте и добре дошли в Caseland.bg! Днес искаме да ви представим един красив и функционален керамичен продукт - IGLU-Орнаменти.

IGLU-Орнаменти са перфектният избор за всички, които търсят красива и функционална декорация за дома си. Тези уникални керамични елементи са изработени от висококачествена керамика и имат красиви орнаментални форми.

IGLU-Орнаменти са идеални за използване във вашия дом, като могат да бъдат поставени на масата, на полицата или на шкафа. Те ще направят вашия интериор по-уютен и топъл, а също така могат да бъдат идеалният подарък за любителите на красивите и оригинални декорации.

Но това не е всичко, което прави IGLU-Орнаменти толкова специални. Тези керамични елементи са изключително здрави и устойчиви, което ги прави перфектни за ежедневна употреба. Керамиката, от която са направени IGLU-Орнаменти, е лесна за почистване и поддръжка.

IGLU-Орнаменти са стилни, уникални и функционални декорации, които ще направят вашия дом още по-красив и уютен. Ако търсите качествена и красива декорация за дома си, която е идеална за ежедневна употреба, тогава IGLU-Орнаменти са идеалният избор за вас. Посетете Caseland.bg и ги закупете сега!

 

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >