Геймърски слушалки G14 - Червено-черни

цена
36,3 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
43,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
1834
Гаранция:
24 месеца
Микрофон:
Да
RGB:
Да
Управление на слушалките:
Да
Честотен диапазон:
2-22.000 Hz
Чувствителност на звука:
108dB
Дължина на слушалките:
1.2m
Възможност за свързване:
3.5mm jack + USB
sklad-pocet:
2
бр

Геймърски слушалки G14 - Червено-черни

Добре дошли в интернет магазина на Caseland! Ако сте геймър и търсите перфектните слушалки, които да подобрят вашия игров опит, ние имаме идеалното решение за вас! Представяме ви геймърските слушалки G14 - Червено-черни.

Тези слушалки са изключително удобни за носене, осигурявайки ви часове безпроблемна игра, благодарение на меките им възглавници и регулируемата главна лента. Също така, те са и изключително здрави и издръжливи, което ги прави идеални за продължителни игрови сесии.

С геймърските слушалки G14, ще можете да се потопите изцяло в света на игрите със своя звук с високо качество и яснота. Те са оборудвани с 50 мм драйвери, които осигуряват мощен и кристален звук. Освен това, те са съвместими с повечето игрови конзоли, включително PS4, Xbox One и PC.

Но това не е всичко! Геймърските слушалки G14 имат микрофон с шумопотискане, който осигурява ясна комуникация с вашия отбор. Той също така е възможно да се сваля, ако желаете да използвате слушалките само за слушане на музика.

Геймърските слушалки G14 - Червено-черни са перфектното допълнение към вашия игров комплект. Те са стилни и функционални, като ще ви помогнат да се наслаждавате на игрите си с пълна интензивност. Поръчайте ги днес от Caseland.bg и подобрете своя игров опит!

Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 4 >