Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-златен, 1м

цена
9,6 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
11,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
дължина на кабела:
1m
sklad-pocet:
2
бр

Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-златен, 1м

Ако търсите бързозареждащ кабел за зареждане на вашия iPhone, Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е перфектният избор за вас. Този кабел е съвместим с всички Apple устройства, които използват Lightning порт, и ще ви осигури бързо, ефективно и безопасно зареждане на вашето устройство.

Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е с дължина 1 метър и е в изящен бяло-златен цвят, който ще добави стил и елегантност към вашето устройство, докато го зареждате. Този кабел е идеален за всички Apple устройства, включително iPhone, iPad и iPod. Светещият LED индикатор на кабела осигурява ярка и забележителна светлина по време на зареждането на вашето устройство. Това ви дава възможност да знаете кога зареждането е завършено. Кабелът е също така снабден с LED индикатор за тока, който показва колко ток преминава през кабела, когато зареждате вашето устройство.

Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е специално проектиран, за да осигури максимално бързо зареждане на вашето устройство. Кабелът може да зареди батерията на вашето устройство до 50% само за 30 минути, като скоростта на зареждане е удвоена в сравнение със стандартните кабели за зареждане. Кабелът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и издръжлив. Безопасността на вашето устройство е от голямо значение, затова Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е сертифициран от Apple, за да може да бъдете сигурни, че е безопасен за употреба. Когато търсите кабел за зареждане на вашето устройство, Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е перфектният избор, който ще ви осигури бързо, ефективно и безопасно зареждане на вашето устройство. Купете го сега от caseland.bg и се насладете на неговите много ползи. Той е идеален за употреба у дома, на работа или когато сте на път. Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е лесен за пренасяне и не заема много място в раницата или джоба. Той е идеален за хора, които често пътуват или са в движение и имат нужда от бързо и ефективно зареждане на техните устройства.

 

 

 

Със своята бяло-златна цветова комбинация, Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е стилен аксесоар, който ще добави елегантност към вашето устройство. Кабелът има удобен дизайн, който прави употребата му лесна и удобна. Той е също така съвместим с всички аксесоари за зареждане на Apple, което означава, че можете да го използвате с всяко зарядно устройство за Apple.

Когато търсите бързозареждащ кабел за зареждане на вашия iPhone, Бързозареждащият, светещ LED кабел 2.4A Lightning е перфектният избор за вас. Купете го сега от caseland.bg и се насладете на бързо, ефективно и безопасно зареждане на вашия iPhone.

 

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Аксесоари за мобилни телефони > Кабели > Кабели lightning iPhone > > Бързозареждащ, светещ LED кабел 2.4A Lightning за iPhone - Бяло-златен, 1м

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >