Метален кабел Lightning за Apple - Златист, 1m

цена
13,33 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
16 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
5
брой оценяващи:
1909
Гаранция:
24 месеца
Дължина:
1m
sklad-pocet:
2
бр

 

Ако сте собственик на iPhone или друг Apple продукт, знаете, че има нещо магическо в тези устройства. Те са не само функционални, но и красиви, с изчистен дизайн и елегантни линии. За да се възползвате напълно от тяхната функционалност, е важно да имате правилния кабел.

Това е мястото, където кабелът Lightnin за iPhone и Apple продукти 1m идва на помощ. С този кабел можете да зареждате и синхронизирате вашето устройство с лекота и удобство. Той е съвместим с всички устройства на Apple, което означава, че можете да го използвате с iPhone, iPad и iPod.

Кабелът е дълъг 1 метър, което ви дава достатъчно свобода за да зареждате устройството си, дори ако е на по-голямо разстояние от контакта. Той е създаден с висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и издръжливост.

Красивият златтист цвят на кабела Lightnin съвпада перфектно с дизайна на Apple устройствата и ще добави допълнителна естетика към вашата технологична колекция. Използвайте го удобно вкъщи, в офиса или на път, където и да отидете.

Ако търсите качествен и надежден кабел за вашето iPhone или друго Apple устройство, кабелът Lightnin за iPhone и Apple продукти 1m е идеалният избор за вас. Купете го днес от caseland.bg и се насладете на безгрижна употреба на вашето устройство!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >